Main Content

Futbal: Stredopoliar Lucas Leiva predĺžil kontrakt s FC Liverpool

streda, 10. apríl 2013 19:30 | Autor: TASR

Londýn 10. apríla (TASR) - Vedenie anglického futbalového klubu FC Liverpool opäť potvrdilo svoj zámer udržať si kľúčových hráčov po tom, čo v stredu podpísalo "nový dlhodobý kontrakt" so stredopoliarom Lucasom Leivom.

Dvadsaťšesťročný Brazílčan, ktorý pre zranenie vynechal väčšiu časť minulej sezóny, vyhlásil, že ani na chvíľu nezaváhal nad predĺžením zmluvy. "Som nadšený, že som dostal možnosť hrať za tento klub. Toto je tím, do ktorého si myslím, že patrím a v ktorom som chcel zotrvať. Som šťastný a teším sa na ďalšie sezóny," cituje agentúra dpa Leivu.

"Pre klub odviedol množstvo práce a myslím si, že v obdobiach, kedy ho sužovali zranenia, spravil všetko pre svoj návrat a klub ho takisto podporoval," uviedol generálny riaditeľ "The Reds" Ian Ayre a dodal: "Počas minulého leta a v januári sme avizovali, že si chceme udržať najlepších a najskúsenejších hráčov. A toto je ďalší skvelý príklad, že to myslíme vážne. Tréner neraz povedal, že je dôležité mať v tíme skúsenosti a osobnosti. Ľudia ako Lucas spĺňajú tieto požiadavky."