Main Content

Futbal: Barcelona do Zaragozy bez Messiho, čaká ho dlhší oddych

štvrtok, 11. apríl 2013 11:30 | Autor: TASR

Barcelona 11. apríla (TASR) - Bez svojej najväčšej hviezdy Lionela Messiho sa predstaví FC Barcelona v nedeľňajšom stretnutí španielskej futbalovej ligy na pôde zachraňujúcej sa Zaragozy.

Argentínčan si v stredajšom dôležitom odvetnom dueli štvrťfinále Ligy majstrov proti Parížu St. Germain zhoršil zranenie zadného stehenného svalu, keď prišiel na ihrisko za nepriaznivého stavu 0:1 a v 71. minúte mal veľký podiel na "postupovom" góle svojho tímu.

Podľa agentúry dpa bude Messi mimo hry dlhší čas, pravdepodobne až do prvého semifinále Ligy majstrov, ktoré je na programe 23./24. apríla. Viac príležitostí by tak mali dostať Alexis Sanchez i Cristian Tello.

Barcelona, ktorá má na čele ligy trinásťbodový náskok na Real Madrid, sa bude musieť v Zaragoze zaobísť aj bez obrancov Carlesa Puyola, Javiera Mascherana a Adriana.

"Dúfame, že k nám prídu unavení po stredajšom náročnom zápase. Ak nie, tak nás čaká naozaj veľmi ťažký zápas," povedala pred nedeľňajším súbojom jedna z opôr Zaragozy Jose Movilla.