Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)

štvrtok, 11. apríl 2013 11:39 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID: José Mourinho si moc nevšíma špekulácie týkajúce sa jeho odchodu na lavičku Chelsea a vyhlasuje, že na podobné debaty bude čas po sezóne. ,,Keď skončí sezóna sadnem si s ľuďmi, s ktorými si sadnúť musím, a všetko preberieme,” hovorí Special One.

REAL MADRID:
Španielsky plátok Marca špekuluje o odchode Ikera Casillasa z Realu Madrid, kde nemá na ružiach ustlané po údajne zhoršených vzťahoch s José Mourinhom. Španielska jednotka by vraj mohla v lete prestúpiť do Premier LEague, kde oňho prejavili záujem Arsenal, či Liverpool.

ATLÉTICO MADRID:
Podľa španielskeho denníka Marca je prekvapujúcim favoritom na získanie Radamela Falcaa Manchester United. Los Colchoneros a Red Devils sa už údajne mali dohodnúť na prestupovej čiastke 50 miliónov eur. Okrem toho mužstvo Alexa Fergusona vraj zaplatilo za Falcaa mastnú zálohu.

ATLÉTICO MADRID:
Tréner Atlética Diego Simeone priznal, že ho vôbec neprekvapujú špekulácie týkajúce sa odchodu Radamela Falcaa. V prípade takého úžasného futbalistu je to podľa neho úplne normálne.

BARCELONA:
Hráči Barcelony po včerajšom vytrápenom postupe do semifinále priznali, že  bez Lionela Messiho by sa im možno nepodarilo uhrať s PSG ani remízu. Messi nastúpil do hry až v druhom polčase po tom ako Barca inkasovala po rýchlom protiútoku Pastoreho. ,,Messi bol pre nás vzpruhou,” priznal Pedro. ,,Leo je výnimočný hráč. Vedeli sme, že zrejme nebude hrať, ak nebude potrebné dať nejaký gól.Povedal asistent trénera Jordi Roura. Jeho prínos tímu Barcelony vyzdvihol aj tréner PSG Carlo Ancelotti:,,Messi priniesol medzi spoluhráčov a fanúšikov Barcelony sebadôveru aj keď nebol fit na 100 percent.”

REAL ZARAGOZA:
Kľúčový záložník Zaragozy Apoňo sa vrátil do tréningu po tom ako si doliečil virózu. Je pravdepodobné, že stihne zasiahnuť už do víkendového súboja proti Barcelone.