Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)

štvrtok, 11. apríl 2013 11:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Španielsky denník Marca informoval, že aktuálne najhorúcejším kandidátom na získanie Radamela Falcaa z Atlética Madrid je Manchester United, ktorý už mal zaplatiť španielskemu klubu zálohu za tohto kolumbijského bombardéra. Marca zároveň informuje, že Falcao vyjde pokladnicu United dokopy na 50 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL
:  Talentovaný záložník Ajaxu Amsterdam Christian Eriksen, je podľa portálu Inside Futbol k dispozícií za 17 miliónov libier. O jeho služby sa najviac zaujímajú Červení Diabli a Liverpool FC.

LIVERPOOL:
26-ročný brazílsky záložník Lucas Leiva, ktorého v posledných dvoch sezóna sužovali zranenia, predĺžil s The Reds novú viacročnú zmluvu.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens pripravuje nový kontrakt pre svojho kľúčového zakončovateľa Sergia Aguera. Nová zmluva argentínskeho útočníka by mala mať platnosť do konca sezóny 2017/2018.

CHELSEA:
Tréner Realu Madrid José Mourinho, ktorý je spájaný s príchodom na lavičku The Blues vyhlásil, že na tieto debaty bude čas až po sezóne.

CHELSEA:
Ak sa José Mourinho stane trénerom Chelsea prvým hráčom, ktorého by chcel na Stamford Bridge priviesť, by mal byť brazílsky útočník Zenitu Petrohrad Hulk. Toho sa Chelsea pokúšala získať už dávnejšie, no vtedy neuspela s ponukou u Porta.

CHELSEA:
V dnešnom zápase odvety Európskej ligy proti Rubinu Kazaň bude chýbať Rafa Benitezovi obranca Ryan Bertrand, ktorého skolila chrípka.

QUEENS PARK RANGERS
: Brankár QPR Julio Cesar poprel špekulácie o tom, že má v zmluve klauzulu, podľa ktorej môže v prípade vypadnutia klubu mužstvo okamžite opustiť. 33-ročná bývalá opora Interu Miláno zároveň poznamenal, že stále verí v záchranu QPR v Premier League.

NEWCASTLE
: Brankár Fraser Forster, ktorý pred troma rokmi prestúpil z Newcastlu do Celticu, sa nechal počuť, že by sa veľmi rád vrátil do tímu Strák. ,,Je to môj klub, v ktorom mam nedokončenú prácu,” vyhlásil.

EVERTON:
Phil Neville, ktorý oznámil, že po sezóne opúšťa mužstvo Evertonu, sa ocitol v hľadáčiku Aston Villy, Stoke a Hullu. Tretí menovaný klub síce aktuálne nepôsobí v Premier League, no je veľmi blízko k postupu.