Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)

piatok, 12. apríl 2013 14:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

ARSENAL: Zdravotné problémy neobchádzajú Tomáša Rosického ani v tejto sezóne. Skúsený český záložník má problémy so stehenným svalom a jeho štart v sobotňajšom zápase s Norwichom je ohrozený.

ARSENAL:
V stretnutí proti Norwichu bude môcť Arséne Wenger počítať už aj so službami Jacka Wilsherea a Thea Walcotta, ktorý sa zotavili zo zdravotných problémov.

ARSENAL
: V hľadáčiku Arséneho Wengera sa ocitol mladý obranca francúzskeho Sochaux Sebastien Corchia.

MANCHESTER UNITED
: V centre pozornosti skautov Red Devils sa ocitol mladý záložník Wiganu James McCarthy. Trhová hodnota 22-ročného rodáka z Glasgowu sa odhaduje na 6,5 milióna libier.

LIVERPOOL & SWANSEA:
Podľa portálu Daily Telegraph budú musieť The Reds ponúknuť za stopéra Ashleyho Williamsa zo Swansea až 12 miliónov ibier. Túto sumu by však mohli získať predajom Martina Škrtela, ktorý stratil dôveru u trénera Brendana Rodgersa.

CHELSEA: Žreb v Lyone prisúdil Chelsea ako poslednému zástupcovi Premier League v Európskej lige do semifinále švajčiarsky klub FC Bazilej.

STOKE CITY:
V zápase s Manchestrom United sa v drese Hrnčiarov zrejme neobjavia záložník Matthew Etherington, ktorého trápia problémy s chrbticou a obranca Marc Willson, ktorý má poranený stehenný sval.

EVERTON
: Leon Osman nevie, či bude aj v budúcej sezóne hráčom Evertonu. Skúsený 31-ročný záložník totiž prerušil s liverpoolskym klubom rokovania o predĺžení kontraktu, ktorý mu vyprší po budúcom ročníku.

READING
: V zápase proti Liverpoolu nepomôže Readingu nigérijský obranca Hope Akpan, ktorý si poranil členok.

OSTATNÉ:
Premier League ako prvá prestížna liga na svete zavedie od budúcej sezóny technológiu Jastrabieho oka, ktorá bude sledovať bránkové čiary a pomôže rozhodcom pri posudzovaní komplikovaných situácií.