Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)

streda, 17. apríl 2013 09:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hlavný tréner Paris Saint-Germain Carlo Ancelotti zatiaľ poprel fámy o prestupe ikony „červených diablov“ Waynea Rooneyho. „ Je jedným z najlepších útočníkov na svete a preto si myslím, že je nemožné kúpiť ho. Rooney je modla Manchester United“, skonštatoval taliansky kormidelník.

MANCHESTER CITY:  
Úradujúci šampión prejavil záujem o uruguajského útočníka SSC Neapol Edisona Cavaniho. Ten totiž oznámil, že v lete by rád prestúpil do Anglicka.

MANCHESTER CITY: Sergio Agüero
sa pre internetovú stránku svojho klubu vyjadril, že je dôležité aby City získali nejakú trofej. „ Je vždy dôležité niečo vyhrať. Titul v Premier League je pre nás nereálny, ale budeme sa snažiť získať aspoň nejakú trofej. Máme dobrý tím a pokúsime sa vyhrať FA CUP a pokračovať vpred v Premier League“, konštatoval útočník Manchestru City.

CHELSEA:  
Tréner „The Blues“ Rafael Benitez v nedeľu vyhlásil, že John Terry už nemá na to, aby dokázal na vrcholovej úrovni odohrať dva zápasy týždenne. Kapitán Londýnčanov však tvrdí opak a je rozhodnutý dokázať, že je stále vo špičkovej forme.

LIVERPOOL: 
Vo vzájomnom zápase medzi Readingom a Liverpoolom sa niekoľkými skvelými zákrokmi predviedol gólman domácich Alex McCarthy. V anglických médiách sa začalo pošuškávať, že tréner „Reds“ Brendan Rodgers sa ho v letnom prestupovom období pokúsi získať do svojho kádra.

MILLWALL
: Predbežné vyšetrovanie výtržnosti v semifinále medzi Millwallom a Wiganom Athletic potvrdilo, že do výtržnosti na štadióne boli skutočne zapojení výhradne horko krvní fanúšikovia domáceho celku. Vyvrátila sa tak verzia, že chaos a bitku zapríčinili nestranní „provokatéri“, ktorí sa mali zamiešať medzi fanúšikov.

TOTTENHAM
: Vyzerá to tak, že francúzsky obranca Younès Kaboul urazil šťastenu. Po vážnom zranení kolena nastúpil za rezervný tím Tottenhamu v zápase s Manchestrom United, ale zápas nedohral kvôli svalovému zraneniu.

WEST BROMWICH:
Na sobotňajší domáci zápas West Brmomwichu Albion proti Newcastlu United by mohol byť k dispozícii doliečujúci sa Liam Ridgewell. Štart domáceho útočníka Petera Odemwingieho je naopak otázny.