Main Content

Brankár Prešova Diviš s pokutou 500 eur

piatok, 19. apríl 2013 10:30 | Autor: TASR

Brankár Prešova Diviš s pokutou 500 eur
Brankár Prešova Diviš s pokutou 500 eur | zdroj: TASR

Prešov 19. apríla (TASR) - Futbalový brankár Tatrana Prešov Jakub Diviš dostal od Disciplinárnej komisie SFZ pokutu 500 eur za svoje vyjadrenia po stretnutí v Trenčíne.

Divišovi pôvodne hrozil trest zastavenia činnosti. V sobotu (20. apríla od 17.30 hod.) v Zlatých Moravciach tak bude k dispozícii novému trénerovi Jozefovi Bubenkovi. "Povedal by som to tak, že prevláda spokojnosť. Mohlo to totiž dopadnúť aj oveľa horšie. Určite som rád, že môžem hrať. Aj keď samozrejme, 500 eur nie je malý peniaz," povedal pre oficiálny klubový portál český gólman Diviš.

Podľa Diviša celé vypočúvanie na pôde SFZ prebiehalo veľmi seriózne. "Komisia si vypočula moje stanovisko k situácii, ktorá prebehla médiami. Normálne sme sa o tom pobavili. Vysvetlil som ako som niektoré veci myslel, a ako boli moje slová myslené celkovo. Komisia z toho vyvodila tento záver a ja ho akceptujem."

Podľa disciplinárneho poriadku mohol Diviš dostať pokarhanie, peňažnú pokutu až do 3400 eur, ale aj zastavenie pretekárskej činnosti.