Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)

sobota, 20. apríl 2013 11:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED: Tréner anglického vicemajstra Sir Alex Ferguson potvrdil, že ofenzívny záložník Ashley Young vynechá kvôli zraneniu zvyšok sezóny. Anglický reprezentant utrpel zranenie členka v mestskom derby s Manchestrom City.

MANCHESTER UNITED
: „Červení diabli“ môžu už v nasledujúcom ligovom kole získať svoj 20. anglický titul . K triumfu im postačí, keď ich hlavný rival Manchester City v dnešnom zápase na pôde Tottenhamu nezíska všetky tri body a United v pondelok porazia doma Aston Villu. Do konca súťaže zostáva 5 kôl a Machester United má na čele tabuľky komfortný náskok 13-tich bodov. Je teda veľmi pravdepodobné, že titul skončí v rukách diablov z Manchestru. 

MANCHESTER UNITED
: Ikona Manchestru United Wayne Rooney je nespokojný, že mu klub ešte neponúkol novú zmluvu. „Ak nie je Wayne spokojný, nech z Manchestru odíde“, vyjadrila sa anglická legenda Alan Shearer.
 
CHELSEA: Kormidelník FC Chelsea Rafael Benítez sa pred pikantným zápasom medzi londýnskym klubom a FC Liverpool nechal počuť, že na Anfield Road chce uspieť. Španiel trénoval Liverpoolčanov v rokoch 2004 až 2010.

LIVERPOOL
: Vedenie klubu z Anfield Road sa pred letným prestupovým obdobím vyjadrilo, že o prípadných nákupoch už nebude rozhodovať tréner Brendan Rodgers, ale špeciálna komisia.

ARSENAL
: O nespokojného brankára Barcelony Victora Valdesa má už dlhší čas záujem londýnsky Arsenal. Katalánsky gigant však svoju dlhoročnú brankársku jednotku nechce pustiť a skúsi mu ponúknuť aspoň nový jednoročný kontrakt. Ako sa k tomu postaví samotný Valdes ukážu najbližšie dni.

MANCHESTER CITY
: Podľa anglických médií by sa útočník Roque Santa Cruz už na Etihad Stadium nemal vrátiť. Paraguajský reprezentant je momentálne na hosťovaní v španielskej Malage, ale veľký interes o jeho služby prejavil brazílsky klub Botafogo.

CARDIFF
: Nováčik Premier League Cardiff City začína zbrojiť na novú sezónu. Z francúzskeho Lille OSC chce získať afrického útočníka Salomona Kaloua, ktorý už pred tým na ostrovoch pôsobil v drese FC Chelsea.