Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)

nedeľa, 21. apríl 2013 13:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Podľa katalánskeho denníka Sport chce Real Madrid v lete prebiť ponuku Barcelony za Brazílčana Neymara a Santosu zaň zaplatiť až astronomických 100 miliónov eur. Vzhľadom na túto šialenú čiastku však možno túto informáciu považovať za veľkú novinársku kačicu.

REAL MADRID & BARCELONA:
Defenzívny záložník Yaya Touré, ktorý nedávno podpísal s Manchestrom City novú zmluvu, vyhlásil, že by nikdy neposilnil Real Madrid, s ktorým bol nedávno spájaný. Reprezentant Pobrežia Slonoviny totiž tvrdí, že jeho srdce v Španielsku patrí výhradne Barcelone, za ktorú kedysi hrával.

REAL MADRID & BARCELONA
: Záložník Barcelony Xavi Hernandez je presvedčený, že neexistuje žiadna šanca na to, aby Iker Casillas v lete prestúpil z Realu Madrid do Barcelony. O tejto možnosti začali špekulovať španielske bulvárne plátky po tom ako Casillas stratil pozíciu jednotky v tíme Bieleho Baletu.

REAL MADRID:
V prvom semifinálovom zápase Ligy majstrov medzi Bielym Baletom a Dortmundom nebude môcť José Mourinho počítať so službami obrancu Marcela a záložníka Modrica. Obaja futbalisti majú problémy so stehenným svalom.

BARCELONA:
Francúzsky obranca Eric Abidal odohral včera proti Levante prvý kompletný zápas po tom ako sa zotavil z transplantácie pečene. Abidal naposledy nastúpil na celé stretnutie vo februári 2012 v medzištátnom zápase s Francúzskom.

BARCELONA:
V prvom semifinálovom zápase Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov nebude môcť ešte Tito Vilanova počítať so službami Carlesa Puyola, ktorý si stále nedoliečil zranené koleno.

MALAGA:
Tréner Malagy Manuel Pelegrini mal podľa plátku Daily Telegraph schôdzku s vedením Chelsea, na ktorej sa riešila možnosť jeho príchodu na lavičku londýnskeho klubu po tejto sezóne.