Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)

nedeľa, 21. apríl 2013 13:02 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Plátok Daily Telegraph prišiel s fámou, podľa ktorej tréner Malagy Manuel Pellegrini mal tajnú schôdzku s vedením Chelsea, na ktorej sa riešila možnosť jeho príchodu na lavičku The Blues.

TOTTENHAM:
Gareth Bale, ktorého by od budúcej sezóne najradšej videli v Reale Madrid, sa najnovšie ocitol v hľadáčiku skautov Interu Miláno a Bayernu Mníchov. Podľa nemeckých plátkov má na jeho kúpu budúci tréner Bavorov Pep Guardiola pripravených 30 miliónov libier.

ARSENAL
: Vedenie Arsenalu poprelo informácie o tom, že by sa pokúšalo získať Alexa Songa z FC Barcelona, ktorý dostáva na Camp Nou len minimum šancí. Reprezentant Kamerunu odišiel do Katalánska práve z mužstva Kanonierov.

MANCHESTER CITY:
Anglický majster Manchester City údajne lanári Edisona Cavaniho na Etihad Stadium aj rozprávkovým platom. Kanonierovi Neapolu núka plat vo výške 13,3 milióna libier ročne, čo sa bude odmietať naozaj len veľmi ťažko.

MANCHESTER CITY:
Podľa anglickej tlače chce Manchester City za svojho krajného obrancu Micaha Richardsa 17,5 milióna eur. Richards sa ocitol v hľadáčiku viacero klubov vrátane Barcelony.

MANCHESTER CITY
: Defenzívny záložník Yaya Touré, ktorý nedávno podpísal s Manchestrom City novú zmluvu, vyhlásil, že by nikdy neposilnil Real Madrid, s ktorým bol nedávno spájaný. Reprezentant Pobrežia Slonoviny totiž tvrdí, že jeho srdce v Španielsku patrí výhradne Barcelone, za ktorú kedysi hrával.
 
WEST HAM: Vedenie londýnskeho West Hamu vyhlásilo, že v lete ponúkne Liverpoolu za kanoniera Andyho Carrolla maximálne 10 miliónov libier. Carroll aktuálne hosťuje vo West Hame a okrem Kladivárov sa zaujíma o jeho služby aj Newcastle.

WEST HAM & MANCHESTER UNITED: Kladivári
sa v lete pokúsia získať z Manchestru United brankára Andersa Lindegaarda, ktorý nie je spokojný so svojou pozíciou na Old Trafforde, kde robí dvojku Davidovi De Geovi.

QUEENS PARK RANGERS:
Tréner QPR Harry Redknapp stráca nádej na záchranu mužstva v Premier League. Po prehre so Stoke vyhlásil, že teraz pomôže jeho tímu už len zázrak.