Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)

pondelok, 22. apríl 2013 12:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

EVERTON: Nedeľné vydanie denníka Daily Mail tvrdí, že vedenie Evertonu v lete neudrží v Goodison Parku belgického útočníka Marouana Fellainiho, ktorého trhová cena sa pohybuje na úrovni 23 miliónov libier. O Fellainiho služby sa vytrvalo zaujíma Chelsea, Anži Machačkala a Zenit Petrohrad.

MANCHESTER UNITED:
Kormidelník Red Devils Alex Ferguson si myslí, že Robert Lewandowski, o ktorého služby sa zaujíma už dlhšiu dobu, napokon prestúpi do Bayernu Mníchov.

LIVERPOOL:
Luis Suarez bol ústrednou postavou včerajšieho zápasu s Chelsea (2:2). Okrem toho, že v nadstavenom čase vyrovnal na konečných 2:2 na seba ale upozornil vo veľmi negatívnom svetle, keď uhryzol obrancu hostí Branislava Ivanoviča. Teraz hrozí uruguajskému futbalistovi vysoký trest od FA. Viac čítajte tu >>>

LIVERPOO
L: Ešte pred zápasom s Chelsea, v ktorom Luis Suarez pohrýzol Branislava Ivanoviča, vyhlásil uruguajský kanonier, že zrejme ostane aj v budúcom ročníku hráčom The Reds. ,,Niekedy sa klub rozhodne, že vás nechce, alebo hráč povie, že chce odísť z klubu, a napokon zostane. Vo futbale si nemôžete nič plánovať, ale ja tu mám platnú zmluvu a myslím si, že tu zostanem aj v budúcej sezóne”.

LIVERPOOL & TOTTENHAM:
Liverpool a Tottenham sú dva kluby, ktoré sa najintenzívnejšie zaujímajú o služby kanoniera Celticu Glasgow Garyho Hoopera. Ten už včera oslavoval s Celticom zisk ligového titulu v škótskej Premier League a vedenie Celticu ešte včera učinilo vyhlásenie, podľa ktorého  urobí všetko pre to, aby Hoopera udržalo v kádri aj pre budúci ročník.

TOTTENHAM & MANCHESTER CITY
: Bulvárny plátok The Sun prišiel včera so špekuláciou, podľa ktorej chystá Manchester City na kúpu Garetha Balea astronomických 100 miliónov libier. O služby waleského krídelníka sa zaujíma aj Bayern, Real či PSG.

ARSENAL & QPR:
Podľa plátku Sunday People zaostril Arséne Wenger svoju pozornosť na brankára QPR Julia Cesara, ktorý by mal byť na predaj za predpokladu, že Queens Park Rangers vypadnú z Premier League.

ARSENAL:
Prvým hráčom, ktorého by mali Gunners v lete kúpiť bude podľa anglickej tlače Julian Draxler zo Schalke 04, za ktorého zaplatí Wenger 15 miliónov libier.