Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)

utorok, 23. apríl 2013 08:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA:  Katalánsky gigant odchádza do Mníchova na prvý semifinálový zápas aj so svojou ikonou – Lionelom Messim. Je viac ako pravdepodobné, že Argentínčan nastúpi už v základnej zostave. Podľa španielskych médií mal tréner Vilanova dokonca brzdiť Messiho chuť hrať už v domácom zápase proti Levante.

REAL MADRID: Vedenie klubu je ochotné predĺžiť kontrakt s Cristianom Ronaldom až do roku 2015. Je však otázne ako sa k ponuke postaví samotný Ronaldo, ktorý sa v minulosti vyjadril, že v Madride nie je šťastný.

REAL MADRID: Španielsky záložník Xabier Alonso Olano má v Madride zmluvu do leta 2014 a v Španielsku sa špekuluje o jeho odchode. Bývalý hráč Liverpoolu sa k týmto správam vyjadril, že teraz sa sústredí na svoj klub a svoju ďalšiu kariéru začne riešiť, keď to bude aktuálne.

REAL MADRID: Biely balet sa bude musieť v semifinále Ligy majstrov zaobísť bez svojho obrancu Marcela. Rýchlonohý Brazílčan laboruje so zraneným stehenným svalom.

SEVILLA: Nespokojný ruský futbalista Arsenalu Londýn Andrej Aršavin by rád zmenil dres a odišiel do Sevilly. O jeho prípadnom prestupe sa kluby dohodnú v najbližších dňoch.

CELTA VIGO: Vedenie klubu sa nechce zmieriť s posledným miestom v tabuľke a je rozhodnuté urobiť všetko preto, aby sa klub s 90-ročnou históriou v Primera Division zachránil.