Main Content

Futbal: Karol Kisel siedmym sezónnym gólom rozhodol dohrávku so Slováckom

utorok, 23. apríl 2013 09:30 | Autor: TASR

Praha 23. apríla (TASR) - Siedmy gól v prebiehajúcej sezóne zaznamenal v pondelňajšej dohrávke 24. kola českej futbalovej Gambrinus ligy slovenský legionár Karol Kisel. Slavia ním zvíťazila nad Slováckom 1:0 a tri body ju posunuli v tabuľke do pokojného stredu.

"Pre mňa je to príjemné prekvapenie," reagoval Karol Kisel na otázku českého Sportu, či tušil, že po návrate do Edenu bude najlepším kanonierom mužstva. "Som preto šťastný. Cítim sa dobre, strieľam góly, pozitívne ma hodnotia, potom ma hra samozrejme baví. Je to príjemné."

Karol Kisel sa neobáva, že sa mu zopakuje situácia z jesene, keď mal streleckú formu, ale tá sa neskôr zasekla. "Pre mňa je už každý gól niečím navyše. Nemôžem predpokladať, že dám v každom zápase gól. To nedokážu ani renomovanejší strelci ako som ja. Som rád za to, čo mám, pre mňa je to príjemné prekvapenie. Budem šťastný za každý gól, ktorý pridám."

K svojmu gólu, ktorým pre mužstvo získal tri body uviedol, že mu k nemu pomohol aprílový dáždik. "Sadlo mi to. Prišiel skvelý center od Matúša Čonku, na vlhkom teréne som to mohol pritlačiť. Keby bolo sucho, tak by to asi také nebolo. Vyšlo to parádne a bolo z toho dôležité víťazstvo. Na konci sme boli trocha nervózni, pretože sa nám nepodarilo dať druhý gól, ktorý by nás upokojil. Keby padol, Slovácko by odišlo. Takto ale zostalo na ihrisku a cítilo, že má ešte šancu na remízu. Sme však radi, že máme tridsať bodov."

Tie ich posunuli do stredu tabuľky. "V nej sa pozerám vždy len smerom hore. Ale pohľadu na ňu nás príliš neteší. Predstavy boli iné," uzavrel Karol Kisel.