Main Content

Futbal-CL: Zelenský skončil, Trnavu bude zachraňovať Ekhardt

utorok, 23. apríl 2013 13:30 | Autor: TASR

Trnava 23. apríla (TASR) - V slovenskom corgoňligovom klube FC Spartak Trnava v utorok odvolali hlavného trénera Petra Zelenského. Aktuálne posledný tím súťaže urobil zmenu na trénerskom poste, keď doterajšieho lodivoda vystriedal Vladimír Ekhardt.

"Áno, môžem túto informáciu potvrdiť. Dnes pred obedom nastala zmena na trénerskej lavičke A-mužstva. Tá nastala po vzájomnej dohode vedenia klubu a Petra Zelenského. Dopoludňajší tréning viedol doterajší asistent Pavol Bartoš, ktorý aj s Andrejom Kostolanským zostávajú v realizačnom tíme. Hlavným trénerom sa od dnes stal Vladimír Ekhardt, ktorý doteraz viedol juniorku. Opačným smerom, teda k rezerve, sa presúva Zelenský. Toto riešenie je zatiaľ do konca aktuálnej sezóny," informoval TASR PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.

"Dopoludnia ma zavolali a oznámili mi, že budem viesť A-tím. Samozrejme, túto skutočnosť som prijal, som tu, aby sme spoločným úsilím zachránili pre Trnavu najvyššiu súťaž," povedal 54-ročný čerstvý tréner Spartaka Trnava Vladimír Ekhardt. Svoje mužstvo povedie už na stredajšom tréningu. Spartak čaká najbližšie doma v lige Trenčín. "Veľa nových vecí nevymyslíme, nejaké urobíme, určite sa musíme naštartovať víťazstvom," uzavrel.

Trnava je v tabuľke Corgoň ligy 2012/2013 po 27. kolách posledná so ziskom 25 bodov. Na predposledný Prešov stráca tri body. Desiata je Nitra s 29 bodmi, tej ale po záverečnom 33. kole odrátajú tri body.