Main Content

NHL: Ti body Handzuša s Hossom pri výhre 4:1 v Edmontone, Columbus už deviaty

štvrtok, 25. apríl 2013 07:30 | Autor: TASR

New York 25. apríla (TASR) - Traja slovenskí hokejisti sa predstavili v noci na štvrtok v zámorskej NHL. V zápase Edmonton - Chicago (1:4) sa bodovo presadila dvojica útočníkov "jastrabov". Michal Handzuš, ktorý sa vrátil do zostavy si pripísal dve asistencie, Marián Hossa jednu. Michala Handzuša vyhlásili za druhú hviezdu súboja, keď odohral 14:04 minút a mal až tri plusové body. Jednu plusku mal aj Marián Hossa, na súperovho brankára vyslal jednu strelu a na ľade strávil 17:07.

Tampa Bay zvíťazila doma nad Torontom 5:2, jej útočník Richard Pánik okrem jednej strely počas svojho vyše 14-minútového pobytu na ľade ohrozil súperovho brankára jednou strelou a mal dve mínusky.

Detroit zvládol doma dôležitý súboj s Los Angeles a po výhre 3:1 sa už posunul na 8. miesto v Západnej konferencii. Mimo play off z neho zatiaľ odsunul Columbus, pred ktorým má k dobru jeden bod, pričom obaja majú pred sebou zhodne ešte dva zápasy.

výsledky:

Tampa Bay - Toronto 5:2, Detroit - Los Angeles 3:1, Edmonton - Chicago 1:4 (za hostí HANDZUŠ 0+2, HOSSA 0+1), Phoenix - San Jose 2:1