Main Content

KHL: Dinamo Moskva zatiaľ príchod talentovaného Ničuškina nepotvrdilo

nedeľa, 28. apríl 2013 11:05 | Autor: TASR

Moskva 28. apríla (TASR) - Vedenie už dvojnásobného víťaza Gagarinovho pohára Dinamo Moskva zatiaľ prestup talentovaného Valerija Ničuškina z Traktoru Čeľabinsk nepotvrdilo.

Viceprezident účastníka KHL Vitalij Davydov v rozhovore pre portál Sportbox.ru uviedol, že by bol veľmi rád, keby Ničuškin prišiel z Traktoru do Dinama: "Pokiaľ ale nie je nič oficiálne, nebudem nič komentovať. Dôležité je potvrdiť to oficiálnym riešením."

Davydov uviedol, že takého dobrého hráča by chcel mať určite každý tréner i vedenie ktoréhokoľvek klubu: "Napokon hrať za Dinamo by malo byť veľkou radosťou pre každého hokejistu. Dostať sa do nášho klubu nie je jednoduché, tým viac, že teraz sme dvojnásobní víťazi Gagarinovho pohára. Každý chce hrať v takom klube, v ktorom si dávajú za cieľ tie najvyššie úlohy."

Už podľa skôr medializovaných informácií by mal Traktor za Ničuškina od Dinama získať 10 miliónov dolárov. Na to, že v Diname by mal zarábať dva milióny ročne, prezident KHL Alexander Medvedev zareagoval. "Inak ako blúznením sa to nedá nazvať," vyhlásil šéf ligy.