Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (01.05.)

streda, 1. máj 2013 08:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (01.05.)
Správy dňa z anglickej Premier League (01.05.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záujem o portugalskú hviezdu Cristiana Ronalda prejavil okrem Manchestru United aj francúzsky milionársky klub Paris Saint-Germain. Bude zaujímavé sledovať letný boj gigantov o famózneho stredopoliara. Väčšie šance na zisk Ronalda má anglický Manchester United, v ktorom Portugalčan pôsobil v rokoch 2003 až 2009.

MANCHESTER UNITED: Podľa anglických médií je príchod poľského zakončovateľa Roberta Lewandowskeho na Old Trafford už hotovou vecou.

LIVERPOOL: Spoluhráč Martina Škrteľa obranca José Enrique sa zastal slovenského reprezentanta. Pre oficiálne stránky klubu rodák z Valencie povedal, že nie len Škrteľovi sa túto sezónu nedarí. Španiel spomenul, že tím sa trápi ako celok a verí, že slovenský reprezentant si cestu do základnej zostavy „The Reds“ ešte nájde.

LIVERPOOL: Súčasný spoluhráč Martina Škrteľa Jamie Carragher sa dáva na televíznu kariéru. V lete plánuje anglický obranca ukončiť kariéru a preto sa rozhodol prijať ponuku televízie Sky Sports na spoluprácu ako expert pri živých prenosoch.

LIVERPOOL: O problematického útočníka Luisa Suáreza sa začína aktívne zaujímať nemecký Bayern Mníchov. Urugvajský kononier by si napriek svojej povesti polepšil, pretože mníchovský klub v posledných rokoch patrí medzi úplnú európsku špičku. Naproti tomu Liverpool za posledné roky spadol do šedého priemeru Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie manchesterského klubu je v prípade odchodu trénera Roberta Manciniho pripravené získať Manuela Pellegriniho zo španielskej Malgy.

BLACKBURN ROVERS: Momentálne druholigový klub Blackburn Rovers bude musieť svojmu bývalému trénerovi Henning Bergovi vyplatiť odškodné 2,25 milióna libier. Nórsky kouč sa na súd obrátil ohľadom svojho vyhadzovu z decembra 2012, keď ani nie po dvoch mesiacoch ho vedenie vtedy ešte prvoligového klubu vyhodilo.

QUEENS PARK RANGERS: Vedenie londýnskeho klubu napriek zostupu do Championship odobrilo zotrvanie trénera Harryho Redknappa pri kormidle tímu. Vedenie dokonca potvrdilo, že tréner si bude môcť ponechať každého hráča, s ktorým počíta aj v budúcej sezóne.