Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (02.05.)

štvrtok, 2. máj 2013 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (02.05.)
Správy dňa z anglickej Premier League (02.05.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Fanúšikmi milovaný záložník Frank Lampard by s príchodom José Mourinha na Stamford Bridge mohol v londýnskom klube zotrvať ďalší rok.

LIVERPOOL: Liverpoolsky klub sa pokúsi v lete získať z Barcelony Martina Montoyu. O mladého španielského obrancu sa však zaujíma aj Inter Miláno.

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney sa obáva o svoju budúcnosť na Old Trafforde. Liverpoolský rodák je znepokojený prípadným príchodom Roberta Lewandowskeho.

MANCHESTER UNITED: United by v lete radi získali posilu do stredu poľa. Preto sa zamerali aj na získanie Claudia Marchisia z Juventusu.

ARSENAL: Arséne Wenger pravdepodobne v lete neprevezme kormidlo francúzskeho PSG. Francúzi údajne stratili o svojho krajana záujem.

SWANSEA: Walešský účastník Premier League by rád do svojich služieb získal španielského obrancu Iňiga Lopéza. Tomu sa v lete končí v Granade zmluva a odchodu do Anglicka sa nebráni.

WIGAN ATHLETIC:  Anglický klub Wigan Athletic  možno v lete opustí tréner Roberto Martinez a zamieri do španielskej Malagy, kde by mal nahradiť Manuela Pellegriniho.

ASTON VILLA:  Villania by radi v klube udržali svojho najlepšieho strelca Christana Bentekeho. O zotrvaní belgického útočníka pravdepodobne rozhodne to, či sa klub z Birminghamu zachráni v Premier League.