Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (03.05.)

piatok, 3. máj 2013 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (03.05.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (03.05.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Zo Španielska prichádzajú každý deň nové a nové informácie ohľadom príchodu Jose Mourinha na Stamford Brigde. Podľa miestnych médií si má portugalský kouč do Londýna vziať aj záložníka Xabiho Alonsa.

REAL VALLADOLID: Záložník Patrick Ebert možno v lete posilní Borussiu Dortmund. Finalista LM v lete príde o niekoľko kľúčových hráčov a nemecký reprezentant by mohol zaplatať dieru, ktorá vzniká v strede poľa.

REAL SOCIEDAD: Španielsky záložník Asier Illarramendi pravdepodobne vynechá dôležitý zápas na ihrisku Getafe. 23-ročný hráč má poranený stehenný sval.

RAYO VALLECANO: Španielsky obranca José Manuel Casado by rád s klubom z Madridu predĺžil zmluvu. 26-ročnému Casadovi kontrakt končí v lete a o jeho zotrvaní v klube sa rozhodne v blízkej dobe.

BETIS SEVILLA: Po troch mesiacoch sa do tréningového procesu zapojil záložník Eder Vilarchao. Mladý Španiel od februára laboroval po operácii nohy. 

VALENCIA: Futbalový klub z Valencie má veľké finančné problémy. Preto sa dá očakávať, že ak klub nepostúpi do Ligy majstrov, tak bude musieť začať s výpredajom svojich najlepších hráčov.