Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (04.05.)

sobota, 4. máj 2013 10:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (04.05.)
Správy dňa z anglickej Premier League (04.05.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Príchod  José Mourinha na Stamford Bridge je hotovou vecou. Klub by mal jeho príchod na lavičku „The Blues“ oznámiť začiatkom júna.

MANCHESTER UNITED: Anglický klub z Manchestru by rád získal späť svoju bývalú hviezdu Cristiana Ronalda. „Red Devills“ sú pripravení vyplatiť jeho odchod z Realu Madrid sumou 65 miliónov libier a pribaliť portugalského záložníka Naniho.

LIVERPOOL: Prekvapivé vyjadrenie poskytol anglickým médiam kapitán FC Liverpool Steven Gerrard. Ten vyjadril vieru, že Luis Suárez v klube zostane napriek svojmu trestu, ktorý obdržal za svoj dnes už legendárny „kusanec“.

CHELSEA: FC Chelsea vo finále Európskej ligy vyzve portugalskú Benfiku Lisabon. Finále prebehne na domovskom štadióne Ajaxu Amsterdam 15. mája . Víťaz EL sa v boji o Superpohár stretne s víťazom Ligy majstrov a tento veľký zápas sa uskutoční v pražskom Edene.

ARSENAL: V médiach sa pred pár dňami objavila informácia o možnom návrate Cesca Fábregasa do Arsenalu Londýn. Samotný Španiel však tieto informácie poprel.

TOTTENHAM: Walešský reprezentant Gareth Bale prežíva skvelú sezónu a v Anglicku získal ďalšie ocenenie. Tentoraz dominoval v ankete novinárov, keď získal 53 % všetkých hlasov. Pre fanúšikov „Spurs“ je však dôležitejšie, že fámy okolo jeho odchodu z White Hart Lane poprel hlavný kouč Villas-Boas.

TOTTENAHAM, MANCHESTER CITY a ARSENAL: Na odchode z madridského Realu je argentínsky útočník Gonzalo Higuaín. Táto správa rozvírila záujem u anglických účastníkov Premier League - Tottenhamu, Manchesteru City a Arsenalu.

MANCHESTER CITY: Citizens majú eminentný záujem o brazílskeho záložníka Fernandinha zo Šachtoru Doneck. Avšak vedenie ukrajinského celku odkázalo šejkom z Manchestru aby si pripravili minimálne 50 miliónov libier.