Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.)

nedeľa, 5. máj 2013 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: FC Barcelona je ochotná za Davida Luiza z FC Chelsea ponúknuť 35 miliónov libier. Avšak londýnsky klub s brazílskym obráncom do budúcnosti počíta ako s kapitánom a preto je jeho odchod zo Stamford Bridge skôr v rovine teórie.

CHELSEA: Hoci ešte príchod José Mourinha do Londýna nie je oficiálne potvrdený, v zákulisí sa pošuškáva, že v kádri si chce Portugalčan ponechať Franka Lamparda aj Johna Terryho. A výlučil príchody Radamela Falcaa z Atlétika Madrid a Xabiho Alonsa z Realu Madrid.

MANCHESTER CITY: Tréner Manuel Pellegrini by sa mal v lete presunúť z Malagy na lavičku Manchestru City.

MANCHESTER CITY: Anglický klub by v lete rád na Etihad Stadium priviedol Edisona Cavaniho z Neapola. Taliansky klub však ako kompenzáciu požaduje útočníka Edina Džeka.

MANCHESTER UNITEDCHELSEA: Poľský bombardér Robert Lewandowski na 90% nezakotví na ostrovoch, ale v Bayerne Mníchov. Bol by to už druhý hráč Borussie Dortmund, ktorý by v krátkom čase odišiel do Mníchova.

MANCHESTER UNITED: Kouč červených diablov sir Alex Ferguson sa v júli podrobí operácii bedrového kĺbu a preto je pravdepodobné, že začiatok novej sezóny nestihne.

LIVERPOOL: Klub pripravuje nový kontrakt pre svojho dlhoročného kapitána Stevena Gerrarda. K podpisu zmluvy by malo dôjsť v lete.

PREMIER LEAGUE: Druhým postupujúcim po Cardiff City sa stal Hull City. Ten sa vracia medzi elitu po troch rokoch.