Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)

nedeľa, 5. máj 2013 10:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: FC Barcelona je ochotná za Davida Luiza z FC Chelsea ponúknuť 35 miliónov libier. Avšak londýnsky klub s brazílskym obráncom do budúcnosti počíta ako s kapitánom a preto je jeho odchod zo Stamford Bridge skôr v rovine teórie.

BARCELONA: Športový riaditeľ FC Barcelona Andoni Zubizarreta by podľa informácii zo zákulisia klubu mohol dostať vyhadzov.

BARCELONA: Lionel Messi by mal v dnešnom zápase proti Betisu Sevilla už nastúpiť. Argentínčan mal svalové problémy, ktoré podľa všetkého už odzneli.

REAL MADRID: Hoci ešte odchod José Mourinha z Realu do londýnskej Chelsea nie je oficiálne potvrdený, v zákulisí sa pošuškáva, že v kádri si chce Portugalčan ponechať Franka Lamparda aj Johna Terryho. A výlučil príchody Radamela Falcaa z Atlétika Madrid a Xabiho Alonsa z Realu Madrid.

REAL MADRID: Obranca Sergio Ramos by podľa nepotvrdených správ mal chýbať madridskému klubu približne 2 týždne.  Španielsky zadák ma poranený stehenný sval.

MALAGA: Tréner Manuel Pellegrini by sa mal v lete presunúť z Malagy na lavičku Manchestru City.