Main Content

Futbal: Lokomotiv delia od miestenky v EL 4 body, Ďurica proti CSKA v treste

pondelok, 6. máj 2013 13:05 | Autor: TASR

Moskva 6. mája (TASR) - Futbalisti Lokomotivu Moskva stále živia nádej na účasť v budúcom ročníku Európskej ligy UEFA 2013/2014. V 27. kole ruskej ligy dokázali vyhrať na pôde Amkaru Perm 4:2 a na piatu priečku už strácajú iba štyri body. Celý súboj v drese "železničiarov" opäť odohral slovenský reprezentant Ján Ďurica.

"Toto víťazstvo sme veľmi potrebovali. Našou úlohou bolo potvrdiť minulotýždňový triumf doma s Rostovom aj na pôde Permu," vyjadril sa Ďurica pre svoju oficiálnu internetovú stránku. "Hoci úvod súboja nám nevyšiel, prehrávali sme 0:1, ale gól v samom závere polčasu nás naštartoval. Následne sme pridali ďalšie tri a rozhodli o víťazstve. Bol to však náročný zápas, ktorý sa hral navyše na umelej tráve," pokračoval Ďurica, ktorý odohral celý duel.

Na konci prvého dejstva však inkasoval žltú kartu. "Je to moja štvrtá, takže najbližší duel, ktorým bude derby proti CSKA si nezahrám, čo ma mrzí. Verím, že opäť vyhráme, pretože tri kolá pred koncom strácame na pohárovú Európu iba štyri body," dodal.