Main Content

Hamšík: Účasť v Lige majstrov je blízko!

pondelok, 6. máj 2013 15:05 | Autor: TASR

Hamšík: Účasť v Lige majstrov je blízko!
Hamšík: Účasť v Lige majstrov je blízko! | zdroj: TASR

Neapol 6. mája (TASR) - Futbalisti SSC Neapol sa výrazne priblížili k zisku miestenky do prestížnej Ligy majstrov 2013/2014. V 35. kole talianskej Serie A zdolali Inter Miláno 3:1 a pred tretím AC Miláno majú tri kolá pred koncom súťaže sedembodový náskok.

Čierno-modrých zostrelil hetrikom uruguajský kanonier Edinson Cavani, slovenský reprezentant Marek Hamšík odohral v drese Neapola celý zápas.

"Dosiahli sme dôležité víťazstvo. Síce na náš vedúci gól ešte hostia odpovedali, ale potom dvakrát skóroval Edi Cavani a získali sme tri body," uviedol pre svoj oficiálny web Hamšík, ktorý sa dostal do dvoch šancí. „Nepadlo to, chýbalo trošku šťastia. Ale to nie je podstatné. Najdôležitejšie je, že sme vyhrali a pred AC Milánom máme sedembodový náskok. Sme veľmi blízko k miestenke do Ligy majstrov, ale definitívne to ešte nie je. Verím, že už po najbližšom stredajšom zápase v Bologni budeme môcť oslavovať,“ dodal slovenský reprezentant. Jeho výkon v zápase proti Interu hodnotili talianske média vysokými známkami od 6,5 do 8.

 

sumár - 35. kolo Serie A:

SSC Neapol - Inter Miláno 3:1 (2:1)

Góly: 3., 33. a 78. Cavani (druhý 11 m) - 23. Alvatez (11 m), 39.000 divákov

/Hamšík odohral za domácich celý zápas/