Main Content

Hokej: Tréner Staš skončil v HC Košice, meno jeho nástupcu ešte nie je známe (2)

pondelok, 6. máj 2013 17:05 | Autor: TASR

Košice 6. mája (TASR) - Vedenie úradujúceho slovenského vicemajstra HC Košice v pondelok dopoludnia ukončilo spoluprácu s hlavným trénerom Milanom Stašom. Dôvodom mali byť odlišné názory v zložení ako i doplnení kádra.

"Toto rozhodnutie sme urobili po dôslednej analýze a je výsledkom zrelej úvahy. Otázkou nového trénera sa zaoberáme, v prípade rozhodnutia o jeho mene budeme informovať," skonštatoval pre TASR prezident HC Košice Juraj Mondík.

Staš sa ujal košického kormidla približne v polovici novembra 2012. "Mali sme odlišné názory na zloženie mužstva a jeho doplnenie," uviedol pre TASR Staš a pokračoval: "Každé pôsobenie trénera v klube má svoje pre a proti. Ja vidím pozitíva, hrali sme finále a môj trénersky obzor sa znova rozšíril."

Prešovský rodák si dá od hokeja iba krátku pauzu a začne sa obzerať po novom pôsobisku. "Dopoludnia sme to nejako uzavreli a teraz nerozmýšľam nad tým, že čo bude. Tento týždeň si chcem určite oddýchnuť a dať si pauzu. Myslím si, že som v Košiciach odviedol dobrú robotu a nechám na fanúšikoch, či to bolo dobré alebo zlé," dodal Staš.

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o 2. odsek