Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)

streda, 8. máj 2013 09:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Odchod José Mourinha do londýnskej Chelsea je už podľa všetkého hotovou vecou. Portugalčan si podľa anglických médií vybral za svojho asistenta Steva Keana.

REAL MADRID: Brazílsky reprezentant Kaká napriek nedostatku príležitostí v základnej zostave bieleho baletu na odchod nemyslí. Brazílčan prišiel do Madridu ako veľká hviezda AC Milan, ale v Španielsku sa výrazne nepresadil.

REAL MADRID: Španielsky obranca Álvaro Arbeloa bude svojmu zamestnávateľovi chýbať minimálne ďalší jeden týždeň. Rodák zo Salamanky má stále problémy s poraneným chrbtom.

ATLÉTICO MADRID: Veľká brankárska opora madridského klubu Thibaut Courtois pravdepodobne v klube zostane aj v ďalšej sezóne. Belgický mladík je kmeňovým hráčom FC Chelsea, ale klub dal súhlas na predĺženie jeho hosťovania.

VALENCIA: Tréner Ernesto Valverde sa stále nevyjadril, či tím z Valencie povedie aj v nasledujúcej sezóne. Klub má obrovské finančné problémy a Valverde chce počkat do leta ako sa finančná situácia klubu vyvinie.

OSASUNA: Klub prišiel o svojho obrancu Manuela Ortiza známeho pod menom Lolo. Španiel si v poslednom zápase s Valenciou poranil koleno a do konca sezóny si už nezahrá. Klub sa bude musieť v boji o záchranu teda zaobísť bez neho.