Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)

streda, 8. máj 2013 09:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Šokujúca správa prišla zo zákulisia Manchestru United. Legendárny tréner Červených Diablov Sir Alex Ferguson končí na lavičke tímu z Old Traffordu! Viac informácií tu!

CHELSEA:
Odchod José Mourinha do londýnskej Chelsea je už podľa všetkého hotovou vecou. Portugalčan si podľa anglických médií vybral za svojho asistenta Steva Keana.

CHELSEA: Londýnčania sa údajne dohodli na prestupe útočníka Andre Schurrleho z Bayeru Leverkusen. Podrobnejšie informácie by mali byť zverejnené v najbližších dňoch.

ARSENAL:Lukas Podolski má dlhotrvajúce problémy so zraneným členkom. Nemecký reprezentant verí, že na konci sezóny nebude musieť absolvovať operáciu, ktorá by ho vyradila z kádra Nemecka na americkom letnom turné.

ARSENAL: Brankárska jednotka Gunerrs Wojciech Szczęsny sa domnieva, že jeho klub má kvalitnejší káder ako Tottenham. Poľský brankár reaguje na situáciu ohľadom boja o Ligu majstrov medzi jeho Arsenalom a Tottenhamom.

LIVERPOOL: Slávny klub by rád rozšíril veľkosť svojho domovského štadióna a preto začina skupovať domy v okolí Anfield Road. Prerobený štadión by mal mať kapacitu 60.000 divákov. Dnešná kapacita činí presne 45 362 divákov.

LIVERPOOL: Vedenie klubu by rado poslalo svojho kapitána Stevena Gerrarda na plánovanú operáciu skôr ako v letnom období. Klub chce, aby Gerrard bol k dispozícii od úplného začiatku novej sezóny.

LIVERPOOL SOUTHAMPTON: Oba anglické kluby majú záujem o záložníka Victora Wanyamu zoCelticu Glasgow. Väčšiu šancu angažovať reprezentanta exotickej futbalovej krajiny – Kene má FC Liverpool.

WEST HAM UNITED: Klub z Londýna je rozhodnutý udržať si útočníka Andy Carrolla. Anglický dlháň je vo West Hame United na hosťovaní z konkurenčného Liverpoolu.