Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)

piatok, 10. máj 2013 07:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: V Anglicku je témou číslo jedna neočakávaný koniec sira Fergusona pri kormidle Manchestru United. Podľa očakávaní sa jeho nástupcom stal David Moyes z Evertonu, ktorého doporučil sám legendárny Alex Ferguson. Jeho asistentom by sa mohol stať bývalý hráč United Phil Neville.

MANCHESTER UNITED: David Moyes zasadne od 1. júla na lavičku United a manchesterský klub tak pokračuje v dôvere voči trénerom zo Škótska. David Moyes totiž pochádza rovnako ako sir Ferguson z Glasgowa.

MANCHESTER UNITED: Vedenie červených diablov sa k možnému odchodu Wayne Rooneyho z Old Traffordu vyjadrilo negatívne a klub svojho útočníka odmieta predať do Bayernu Mníchov.

MANCHESTER CITY: Brankárska dvojka Citizens Costel Pantilimon je nespokojný so svojím postavením v klube a v lete by si rád našiel klub, kde bude pravidelne chytať. Rumunský gólman v tejto sezóne za City neodchytal v Premier League ani minútu.

ARSENAL: Podľa neoficiálnych informácií majú „The Gunners“ záujem o brankára Svena Ulreicha zo Stuttgartu. Pre Arsenal by to bol už 7 brankár a preto je otázne, či sa Londýnčania potrebujú posilovať práve na tomto poste.

LIVERPOOL: Vedenie FC Liverpool dementovalo správy ohľadom záujmu španielskej Barcelony o brankára Pepého Reinu.

ASTON VILLA:  Bývalá hviezda a kapitán villančanov Stilian Petrov sa definitívne rozhodol, že sa k futbalu už nevráti. Bulharský reprezentant sa pre tento krok rozhodol kvôli leukémii, s ktorou zatiaľ úspešne bojuje.

WEST HAM UNITED: Novozélandský obranca Winston Reid sa stal najlepším hráčom kladivárov za túto sezónu.