Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)

sobota, 11. máj 2013 10:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED : Nový tréner červených diablov David Moyes by rád zo svojho súčasného klubu – Evertonu priviedol do Manchestru niekoľko hráčov. V hre sú záložník s atypickým účesom Marouane Fellaini a obranca Leighton Baines.

MANCHESTER UNITED: V prestupovej hre je stále poľský kanonier Robert Lewandowski. Jeho odchod z Dortmundu je už istý, ale stále nie je jasné, či sa ho podarí United zlákať do svojich služieb. O Lewandowskeho má stále veľký záujem najväčší konkurent dortmundského klubu- Bayern Mníchov.

MANCHESTER UNITED: Zmena trénera skomplikovala návrat Cristiana Ronalda do Manchestru United. Portugalčan sa rozhodne v najbližších dňoch, či podpíše s Realom Madrid novú zmluvu, alebo z klubu odíde.

EVERTON: Vedenie klubu chce ako náhradu za Davida Moyesa získať škótskeho trénera Malcolma Mackaya z Cardiffu City. Škóti majú na ostrvoch dobrú povesť, ale je ťažké odhadovať, či Mackay nakoniec skutočne skončí v liverpoolskom Evertone.

TOTTENHAM: Kohúti z Tottenhamu by radi v lete získali talentovaného záložníka Sergi Roberta z FC Barcelona. 21-ročný Španiel síce za 3 roky nastúpil za Blaugranas iba k trom duelom, ale vo hviezdami nabitej Barcelone je ťažké sa presadiť.

TOTTENHAM: Kohúti však majú záujem o oveľa väčšiu rybu FC Barcelona, ktorou je hviezdny útočník David Villa. 31-ročný útočník sa necíti pre klub potrebný a dostáva menej príležitostí akoby chcel. Španielsky reprezentant by si ešte rád zahral aj na MS 2014 v Brazílii a preto chce pravidelne hrávať.

ASTON VILLA: Hneď po vyhlásení bývalého kapitána „The Villains“ Stiliana Petrova o ukončení kariéry mu vedenie klubu ponúklo pozíciu v realizačnom tíme.

WEST BRMOWICH ALBION: Fanúšikovia z West Bromwichu ponúkajú svoje lístky na posledný zápas tejto sezóny za neuveriteľných 2500 libier. Dôvodom je, že práve na štadióne The Hawthorns odkoučuje svoj posledný zápas legendárny sir Alex Ferguson.