Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)

sobota, 11. máj 2013 10:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Zmena trénera skomplikovala návrat Cristiana Ronalda do Manchestru United. Portugalčan sa rozhodne v najbližších dňoch, či podpíše s Realom Madrid novú zmluvu, alebo z klubu odíde.

REAL MADRID: Portugalský obranca Pepe si v tejto sezóne už za Real nezahrá. Dôvodom má byť jeho otvorená podpora brankára Ikera Casillasa, ktorá sa nepáči trénerovi José Mourinhovi.

BARCELONA: O talentovaného záložníka Sergi Roberta má záujem anglický Tottenham Hotspur. 21-ročný Španiel síce za 3 roky nastúpil za Blaugranas iba k trom duelom, ale vo hviezdami nabitej Barcelone je ťažké sa presadiť.

BARCELONA: Tottenham Hotspur má však ešte záujem o oveľa väčšiu rybu FC Barcelona, ktorou je hviezdny útočník David Villa. 31-ročný útočník sa necíti pre klub potrebný a dostáva menej príležitostí akoby chcel. Španielsky reprezentant by si ešte rád zahral aj na MS 2014 v Brazílii a preto chce pravidelne hrávať.

ATLÉTICO MADRID: 20- ročný brankársky objav Atlética Thibaut Courtoisvytvoril ďalší klubový rekord. Mladý Belgičan tentoraz prekonal rekord v nepriestrelnosti na ihriskách súperov, keď neikasoval presne 613 minút. Talentovaný gólman je v Madride na hosťovaní z FC Chelsea.

VALENCIA: Klub zmietajúci sa v dlhoch zrejme príde o obrancu Adila Ramiho, ktorý zatiaľ odmieta podpísať nový kontrakt.