Main Content

Správy dňa z NHL a KHL + novinky o MS v hokeji (12.5.)

nedeľa, 12. máj 2013 00:01 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL + novinky o MS v hokeji (12.5.)
Správy dňa z NHL a KHL + novinky o MS v hokeji (12.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

ST.LOUIS: Podľa zámorských médií sa dostal slovenský brankár Jaroslav Halák do konfliktu so svojím trénerom Kenom Hitchcockom, ktorému mal údajne nadávať.

 
OTTAWA: Center Ottawy Senators Jason Spezza začal trénovať so svojím tímom, no tréner „senátorov“ Paul MacLean vylučuje jeho návrat na ľad.
 
NY RANGERS: Zápas medzi Washingtonom a New Yorkom Rangers nedohral hosťujúci útočník Ryan Clowe, ktorý má po zákroku Jasona Chimeru podozrenie na otras mozgu.
 
Novinky z MS:
 
SLOVENSKO: Do bránkoviska slovenskej reprezentácie sa v zápase proti Rusku postaví Jaroslav Janus, ktorý dostane prednosť pred Rastislavom Staňom.
 
SLOVENSKO: Do zápasu s Ruskom nenastúpi zadák Branislav Mezei, ktorý dostal od disciplinárnej komisie MS „stopku“ na jeden zápas za faul v piatkovom stretnutí proti Rakúsku.
 
ČESKO: S určitosťou českú reprezentáciu posilní ofenzívny obranca Marek Židlický, ktorý túto sezónu pôsobil v New Jersey Devils. Do Štokholmu by mal priletieť v pondelok.
 
ČESKO: Do nedeľňajšieho zápasu českej reprezentácie proti Kanade nenastúpi útočník Petr Vrána, ktorý duel vynechá pre zranenie.
 
USA: Reprezentáciu USA na tohtoročnom šampionáte posilní forward Montrealu Canadiens Alex Galchenyuk.
 
FÍNSKO: Manažment fínskej reprezentácie dopísal na posledné voľné miesto na súpiske útočníka Mikaela Granlunda, ktorý prichádza z Minnesoty Wild.