Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)

nedeľa, 12. máj 2013 07:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Anglický Manchester United by rád získal útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid. Francúzsky útočník by mal nahradiť Wayne Rooneyho a prestupová čiastka by sa mala pohybovať okolo 30 miliónov libier.

BARCELONA: Brankár Victor Valdés si poranil lýtko a tak dnes určite nezasiahne do zápasu na pôde Atlética Madrid.

BARCELONA: Aj ďalší hráč FC Barcelona nebude môcť pre zranené lýtko nastúpiť zápas proti madridskému Atléticu. Tým hráčom je obranca Éric Abidal.

BARCELONA: Katalánsky klub sa však po záváhaní svojho najväčšieho rivala Realu Madrid stal novým majstrom Španielska! Pre Barcelonu to je štvrtý titul za posledných 5 rokov a celkovo 22. v klubovej histórii.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky útočník Diego Costa je pripravený opustiť Madrid a zamieriť na britské ostrovy. V hre je viacero popredných klubov Premier League.

MALAGA: Súčasný tréner Malagy Manuel Pellegriny by mohol nahradiť pri kormidle Manchestru City Roberta Manciniho. Talianskemu trénerovi pravdepodobne definitívne zlomila väz prehra vo finále FA Cupu.

SEVILLA: Manchester City je pripravený kúpiť španielskeho záložníka Sevilly Jesúsa Navasa. Prestup by sa mohol zrealizovať za 25 miliónov libier.