Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)

pondelok, 13. máj 2013 09:23 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

 

MANCHESTER UNITED: Nespokojný útočník Wayne Rooney oficiálne potvrdil svoju vôľu odísť z Old Traffordu. Dlhoročná opora diablov by rada zotrvala v Anglicku.

MANCHESTER UNITED: Pred niekoľkými dňami sa objavili mediálne správy, že by záložník Evertonu Maroune Fellaini mohol prestúpiť do Manchestru United. Tieto správy teraz potvrdil samotný Belgičan, ktorý túži hrať v klube svetovej kvality, ktorým United určite je.
 
MANCHESTER UNITED: Zápas 37. kola proti Swansea City bol pre sira Alexa Fergusona posledným domácim zápasom v jeho kariére. Po zápase sa trénerská ikona emotívne rozlúčila s fanúšikmi, ktorým Ferguson poďakoval za veľkú podporu.
 
CHELSEA: Klubový rekordér v počte gólov Frank Lampard stále čaká na novú zmluvu od svojho zamestnávateľa. Anglický patriot by rád v klube zotrval, no zatiaľ mu nebola ponúknutá nová zmluva.
 
CHELSEA: Podľa britských médii by si mohol kouč José Mourinho pri prestupe na Stamford Bridge so sebou vziať aj nemeckého záložníka Samira Khediru.
 
TOTTENHAM: Španielsky útočník FC Barcelona David Villa by sa mohol dočkať odchodu z Camp Nou. O jeho služby prejavil záujem anglický Tottenham, ktorý predostrel finančnú ponuku vo výške 8,5 milióna libier.
 
MANCHESTER CITY: Koniec Roberta Manchiniho je podľa všetkého neodvratný. Kormidlo by po ňom mal prevziať Čilan Manuel Pellegrini z Malagy.
 
WEST HAM UNITED NEWCATLE: Útočník Liverpoolu Andy Caroll, ktorý je na hosťovaní u kladivárov z West Hamu by sa rád vrátil do Newcastlu United, kde s veľkým futbalom začínal.