Main Content

Futbal: Atletico Madrid chce opäť Diega z Wolfsburgu

pondelok, 13. máj 2013 12:05 | Autor: TASR

Madrid 13. mája (TASR) - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid usilovne hľadá spôsob, akým získať späť špílmachra nemeckého VfL Wolfsburg Diega. Brazílčan už v Madride pôsobil a klubový prezident Enrique Cerezo podľa agentúry Reuters tvrdí, že dohoda je na spadnutie.

"Rokujeme intenzívne, hoci ekonomickú dohodu sme ešte nedosiahli," povedal Cerezo na margo 28-ročného bývalého stredopoliara Juventusu Turín či Werderu Brémy, ktorý hral na hosťovaní za Atletico v sezóne 2011/2012 a pomohol mu k triumfu vo finále Európskej ligy jedným gólom do siete Athletica Bilbao (3:0).

Atletico má zaistenú účasť v skupine Ligy majstrov 2013/2014 ako tretí tím La Ligy a ešte bude bojovať o triumf s mestským rivalom Realom vo finále Španielskeho kráľovského pohára v piatok.

Situácia ohľadom Diega ale nemusí byť až taká jednoznačná, keď hráč sa ešte v apríli vyjadril, že chce predĺžiť vo Wolfsburgu. "Klaus Allofs a Dieter Hecking som mnou počítajú," uviedol Diego, ktorý prišiel do VfL v lete 2010 za 15 miliónov eur z Juventusu Turín.