Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)

utorok, 14. máj 2013 07:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Záložník kráľovského klubu Xabi Alonso sa vyjadril, že jeho klub stratil šancu na titul hneď v úvode sezóny, keď sa bielemu baletu nedarilo. Real má však možnosť získať aspoň Copa del Rey, ktorého finále sa hrá 17. mája. V ňom Real narazí na svojho mestského rivala Atlético Madrid.

BARCELONA: Katalánčania predĺžili kontrakt s mladíkom zo stredu poľa Gerardom Deulofeuom. 19- ročný Španiel sa gigantovi z Barcelony upísal do roku 2017.

ATLÉTICO MADRID: Hoci zverenci Diega Simeoneho doma prehrali s FC Barcelona, tréner nebol s predvedenou hrou nespokojný. Argentínčan vyjadril pochvalu smerom k hráčom a ich snahe, ale výsledok 1:2 ho samozrejme mrzel.

ATLÉTICO MADRID: Madridský klub by rád do svojich služieb získal argentínskeho útočníka Alejandra Gómeza z talianskej Catanie. Rodák z Buenos Aires by mohol útočné rady Altética posilniť už na konci aktuálnej sezóny.

MALAGA: Tréner Malagy Manuel Pellegriny podľa miestnych médii poprel informácie o jeho odchode do Manchestru City, kde by mal nahradiť končiaceho Roberta Manciniho.

BETIS SEVILLA: Klubu zo Sevilly bude niekoľko týždňov chýbať španielsky obranca Mario, ktorý si poranil členok.