Main Content

Hokej: ŠHK 37 Piešťany odštartovali v utorok letnú prípravu s 25 hráčmi

utorok, 14. máj 2013 12:05 | Autor: TASR

Piešťany 14. mája (TASR) - Letnú prípravu na novú sezónu odštartoval v utorok aj úspešný nováčik z minulého ročníka ŠHK 37 Piešťany.

Pod vedením trénerskej dvojice Milan Klement, Roman Sýkora sa do nej zapojilo zatiaľ 25 hráčov. Chýbala štvorica Ján Románek, Adrián Kolník, Václav Stupka a Marcel Holovič. "Kolník s Románkom by sa mali do prípravy zapojiť na budúci týždeň, Stupka s Holovičom až v júli," povedal pre TASR Milan Klement. "Celú prípravu absolvujeme v domácich podmienkach, kde máme pre ňu vytvorené tie najlepšie možnosti. K dispozícii budeme využívať ihrisko, telocvičňu, blízke 'kopčeky' na výbehy, chodiť budeme na vodné lyže. Rozbeh bude taký miernejší, až postupne budeme tréningové dávky na hráčov zvyšovať. Táto časť potrvá do 28. júna, po dovolenkách sa znova zídeme 22. júla, kedy nadviažeme ešte na suchú prípravu a na ľad by sme mohli vykorčuľovať 30. júla."

Hneď prvý deň sa do prípravy zapojila dvojica nových hráčov, obrancovia Jan Bittner a Jakub Hrudík, z juniorky útočník Martin Krajčík a obranca Marek Svetlík.