Main Content

NHL: NY Rangers odohrajú dva zápasy pod holým nebom na Yankee Stadium

štvrtok, 16. máj 2013 11:05 | Autor: TASR

New York 16. mája (TASR) - Hokejisti New Yorku Rangers odohrajú v januári 2014 dva zápasy pod holým nebom na bejzbalovom štadióne Yankee Stadium. "Jazdci" nastúpia 26. januára proti New Jersey Devils a o tri dni neskôr si skrížia hokejky s mestským rivalom Islanders.

V domovskom stánku tímu z MLB, ktorý má kapacitu viac ako 50.000 divákov, sa hokejový zápas odohrá prvýkrát v histórii. Informovala stránka nhl.com.

"Všetky tri tímy z oblasti New Yorku dostanú možnosť odohrať v rámci série zápasov pod holým nebom stretnutie na jednom z najslávnejších štadiónov na svete," povedal komisár NHL Gary Bettman. Štvorzápasová séria duelov NHL pod holým nebom sa začne 25. januára, keď držitelia Stanley Cupu z roku 2012 Los Angeles Kings odohrajú duel s Anaheimom Ducks na štadióne Dodgers Stadium, kde majú domov bejzbalisti Los Angeles Dodgers. Súčasťou série je aj stretnutie naplánované na 1. marca, v ktorom Chicago Blackhawks vyzvú na štadióne na Soldier Field, v domovskom stánku amerických futbalistov z NFL Chicago Bears, hráčov Pittsburghu Penguins.

Na Nový rok sa v tradičnom zápase Winter Classic stretnú na Michiganskom štadióne určenom pre americký futbal Detroit Red Wings a Toronto Maple Leafs.