Main Content

Hokej-MS13: Médiá - Izvestije: "Posilnenie mužstva Ovečkinom Rusko nespasilo"

štvrtok, 16. máj 2013 17:05 | Autor: TASR

Štokholm 16. mája (TASR) - Reakcie ruských médií na štvrťfinálovú prehru 3:8 s USA.

Sovetskij Sport: "Americkí mladíci zničili zbornú Ruska - úradujúcich majstrov sveta s Ovečkinom a Kovaľčukom v zostave. Takto ťažko naši hokejisti nikdy neprehrávali. Tí čo to videli sa červenajú od hanby. Je hrozné si predstaviť čo nás čaká na olympiáde v Soči, kde nás Američania čakajú v skupine."

Izvestije: "Ruskí hokejisti zdrvujúco prehrali vo štvrťfinále majstrovstiev sveta a skončilo sa ich účinkovanie vo Švédsku a Fínsku. Posilnenie mužstva v osobe Alexandra Ovečkina na play off zbornú Ruska nespasilo a s USA prehralo 3:8. Prvý raz v histórii svetového hokeja prehrali Rusi s viac ako sedem inkasovanými gólmi."

Ria Novosti: "Zborná Ruska prehrala s USA vo štvrťfinále MS po výsledku 3:8 a skončil sa jej boj o medaily. Je to jedna z najťažších prehier ruskej zbornej v histórii jej účinkovania na majstrovstvách sveta."

Sportbox.ru: "Je to hanba! Zborná Ruska prehrala s USA a skončila na majstrovstvách sveta. Američania jej nasúkali osem gólov, pričom inkasovali len trikrát. Jeden z gólov zdolaných dal Alexander Ovečkin."