Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.)

piatok, 17. máj 2013 09:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

CHELSEA: Londýnsky klub nakoniec vyhovel žiadosti svojich fanúšikov a predĺžil kontrakt s Frankom Lampardom. Miláčik fanúšikov podpísal ročný kontrakt.

CHELSEA: Tréner Rafael Benítez je so svojím pôsobením v Chelsea spokojný. Klub v lige vytiahol na miesta zaručujúce účasť v Lige majstrov a v stredu s ním vybojoval titul v Európskej lige. Napriek tomu však po sezóne pravdepodobne skončí. Jedným z dôvodou môže byť aj fakt, že ho fanúšikovia „The Blues“ vôbec neprijali a neželajú si jeho zotrvanie v klube.
 
MANCHESTER CITY: Manuel Pellegrini by mal podpísať s Citizens dvojročný kontrakt. Predpokladá sa, že nový tréner so sebou prinesie nový vietor v podobe niekoľkých výrazných posíl.
 
MANCHESTER CITY: Klub z Manchestru plánuje rozšírenie kapacity svojho domovského stánku Etihad Stadium zo súčasných 47 726 na rovných 54 000 miest na sedenie.  
 
ARSENAL: Obranca Bacary Sagna sa údajne nebráni svojmu návratu do Francúzska. Rád by si obliekol dres AS Monaco alebo Paris Saint-Germain.
 
ARSENALASTON VILLA: O útočníka Villanov Christian Benteke za zaujíma konkurečný Arsenal. V hre o Belgičana sú však aj aj AC Milano a Borussia Dortmund.
 
LIVERPOOL: O hráčov Wiganu sa začal v poslednom čase zaujímať tréner Liverpoolu Brendan Rodgers. Klub z Wiganu zostupuje do Championship a niektorí hráči patriaci medzi opory klubu by preto mohli zmeniť dres.
 
WIGAN ATHLETIC: Klub po prehre s Arsenalom 1:4 stratil nádej na záchranu v Premier League, ale napriek tomu by si v klube radi udržali trénera Roberta Martíneza. Španiel by mal prevziať Everton po Davidovi Moyesovi, ale Wigan má istú účasť v pohárovej Európe. Preto by vedenie klubu rado aj naďalej videlo pri kormidle skúseného Martíneza.