Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)

sobota, 18. máj 2013 10:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

TOTTENHAM: V Tottenhame si chcú za každú cenu udržať svoj futbalový klenot - Garetha Balea. Klub mu je ochotný ponúknuť lukratívny 170 tisícový plat týždenne. Takúto ponuku pravdepodone Walesšan neodmietne.

TOTTENHAM: Príchod útočníka Davida Villu z FC Barcelona na White Hart Lane je už na spadnutie. Kluby by sa mali čoskoro na prestupe dohodnúť. Pre Španiela by to bolo prvé angažmá mimo Pyrenejského poloostrova.

CHELSEA: Pred tým ako si Chelsea aj na popud svojich fanúšikov upísala na ďalší rok Franka Lamparda sa o jeho služby zaújimal americký klub LA Galaxy. Americký klub sa v Európe zviditeľnil angažovaním Davida Beckhama v roku 2007.

MANCHESTER UNITED: V poslednom čase sa stále objavujú stále nové a nové správy ohľadom budúcnosti Wayne Rooneyho. Tentoraz sa v Anglicku objavila správa, že o nespokojného útočníka dokonca prejavil záujem Arsenal Londýn.

MANCHESTER CITY: Klub z Manchestru by rád do svojich radov získal novú oporu v strede poľa – Jesúsa Navasa zo španielskej Sevilly.

LIVERPOOL: Vedenie anglického klubu by rado pritiahlo 20- ročného obrancu Tiaga Almeidu Iloriho z portugalského Sportingu Lisabon. O Portugalčana sa však zaujíma aj španielska Valencia.

WIGAN: V klube po vypadnutí z Premier League zrejme nastane menší exodus hráčskych opôr. Prvým na odchode bude zrejme útočník Franco Di Santo. O argentínskeho ofenzívneho hráča má záujem West Bromwich Albion.

STOKE CITY: Anglický Stoke City už dlhšiu dobu sleduje výkony obrancu španielskej Granady Guilherme Siqueira. Talian s brazílskymi koreňmi by mal dres zmeniť už toto leto.