Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.)

sobota, 18. máj 2013 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Z Barcelony do anglického Tottenhamu Hostspur by sa mal v najbližších dňoch sťahovať španielsky zakončovateľ David Villa. Nespokojný útočník by si vyskúšal svoje prvé mimo španielské angažmá.

REAL MADRID: Ešte stále súčasný kouč Realu Madrid José Mourinho sa vyjadril, že ho odchod sira Alexa Fergusona šokoval a jeho odchod ho mrzí. „Bude ťažké prísť na Old Trafford a hrát proti Manchestru United bez takejto osobnosti na domácej lavičke“, aj tieto slová potvrdzujú Mourinhov odchod do Chelsea.  

REAL MADRIDATLÉTICO MADRID: Vo včerajšom finále Copa del Rey sa z víťazstva tešili hráči Atlética Madrid. Vo finále porazili úhlavného rivala Real Madrid 2:1 po predĺžení. Za Real sa presadil hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý bol ale pred koncom predĺženia vylúčený za hrubý faul.

VALLENCIA: Vedenie španielského klubu by rado pritiahlo 20- ročného obrancu Tiaga Almeidu Iloriho z portugalského Sportingu Lisabon. O Portugalčana sa však zaujíma aj anglický Liverpool.

SEVILLA: O záložníka Jesúsa Navasa má záujem anglický Manchester City. Odchod opory záložnej rady je na spadnutie. Jesús Navas bol 10 rokov verný sevillskému dresu, ale samotný hráč cíti, že je čas z klubu odísť.

GRANADA: Anglický Stoke City už dlhšiu dobu sleduje výkony obrancu španielskej Granady Guilherme Siqueira. Talian s brazílskymi koreňmi by mal dres zmeniť už toto leto.