Main Content

TOP VÝBER: Najvtipnejšie výroky z MS 2013

sobota, 18. máj 2013 12:09 | Autor: Jakub Vaverka

TOP VÝBER: Najvtipnejšie výroky z MS 2013
TOP VÝBER: Najvtipnejšie výroky z MS 2013 | zdroj: foto TASR

Tento víkend vyvrcholia MS 2013 v ľadovom hokeji vo Fínsku a Švédsku. Naši hokejisti po tuhom boji skončili na šampionáte vo štvrtok, keď podľahli Fínsku 3:4, a tak už do vyvrcholenia v Štokholme nezasiahnu. Počas MS sme mali možnosť počuť viacero výrokov od komentátorov slovenskej televízie, ktoré skutočne stáli za to. Prinášame vám tie najlepšie, zabavte sa s nami.

1.

"Ja by som Bishopovi... ja by som mu aj daroval slovenské občianstvo." (
Trefný komentár našich komentátorov počas zápasu Slovenska s USA, keď americký brankár pustil v úvode duelu dva lacné góly)

2.

Moderátorka: "Kto sa k nám dovolal?" Súťažiaci: "Tomáš." Moderátorka: "A odkiaľ nám voláte Tomáš?" Súťažiaci: " Z domu..." (Počas telefonickej hry Presilovka, ktorú sme mali možnosť sledovať na RTVS vždy po I. tretine zápasov MS sme sa často dočkali aj podobných komických situácií)

3.

"Rusi akoby v posledných rokoch vyberali trénerov podľa toho, kto vystrúha lepšiu pokrovú tvár." (Komentátor Pavol Gašpar počas záberu na kouča Ruska Zinetulu Bilyaledtinova, ktorý neostal svojmu predchodcovi Vyačeslavovi Bykovovi v „pokrovej“ taktike nič dlžný)

4.

R. Lintner: "Stavím svoju peňaženku na to, že rozhodcovia ten gól neuznajú."
I. Niňaj: "Aby si o ňu neprišiel"
 R. Lintner: "Počkaj, pozriem, koľko tam mám... aaa nie veľa, nebolo by to až také zlé."
Po neuznaní gólu: I. Niňaj: "Tak mal si pravdu." R. Lintner: "Áno, tak už bude zajtra na obed rezeň namiesto suchých cestovín bez omáčky."

5. 

"Kontiola by mohol jednou rukou hrať a druhou písať sms-ky ,aj tak by bol najlepší hráč." (Jednoduché okomentovanie reálneho diania na ľade. Fínsky kanonier Kontiola totiž viackrát potvrdil, že by nemal problém skórovať aj zo šatne)

6.

I. Niňaj: "Pozrite sa na strelca gólu Radulova ako vyzerá. Pravdupovediac, nechcel by som sa s ním stretnúť v tmavej uličke.“
R. Lintner: "Možno by to bolo vzájomné."

7.

"Gibson sa obkrútil okolo tyčky ako anakonda." (Brankár USA John Gibson viackrát potvrdil, že s pružnosťou nemá problém)

8.

Po reklamnej prestávke: "Dôležitá informácia pre divákov, neviem, či ste si to všimli, ale Kontiola hrá so šnúrkami žltej farby, ktoré obsahujú vosk..." (Ku niektorým výrokom netreba hlbší komentár ...)

9.

P. Gašpar : "A Radulov každému rozpráva, ako strelil gól, či to chce počuť, alebo nie"
R. Lintner : "Ale musím ho pochváliť, pekne sa poďakoval Kovaľčukovi"
P. Gašpar : "Áno, po tom, čo sa 20 sekúnd radoval sám so sebou"
(Útočník Zbornej Alexander Radulov potvrdil aj vo Fínsku, že niekedy sa správa ako veľké dieťa)

10.

J. Hudok: "Radulov pichol Šťastného hokejkou, ani nepoviem kam, a síce ho fauloval, ale zároveň ho urýchlil." R. Pukalovič: „To mu len zapol sitič."
 
11. 

"Boli sme pripravení, ale vyzeralo to, ako by sme na to neboli pripravení. Začiatky zápasov budeme musieť zmeniť a už byť pripravení.
" (Branislav Mezei sa takto zamyslel po zápase Slovensko - Nemecko)

12.

Ľ. Hlavena: "Pred MS som sa stretol s nemeckým novinárom a ten povedal, že Nemci sem poslali svoj C-tím."
R. Pukalovič: "A to Á-čko si šetria na 3. svetovú vojnu?"
(Trochu prehnaný komentár trénera A tímu MHC Mountfield Martin)

13. 

"Vraciame sa do zaplnenej arény. Alebo ani nie celkom plnej. Vlastne je skoro prázdna." (Komentátorská legenda Ivan Niňaj zareagoval na nepopulárny trend nezaplnených tribún na MS, ktorý sa organizátorom nevyhol ani tento rok)

14.

R.Pukalovič: „Naši vstali z popola ako bájny vták Fénix.“ (Vyrovnanie z 0:3 na 3:3 proti Fínsku v podaní našich chlapcov bolo skutočne bravúrne)

15.

Richard Lintner: "Fíni sa v tomto momente boja aj svojho vlastného tieňa." (Za stavu 3:3 v štvrťfinále nášho tímu fínski hokejisti niekoľko minút tretej tretiny skutočne pôsobili odovzdaným dojmom, škoda, že sme to nevyužili ... )

16.

Richard Lintner: „Ešteže nemám problémy s krvným tlakom, inak by si to musel dokomentovať sám.“ (Bývalý reprezentant Slovenska a v súčasnosti spolukomentátor nepoprel, že zápasy našej reprezentácie prežíva minimálne tak veľmi, ako väčšina slovenských fanúšikov)

DISKUSIA: Z Fínska a Švédska nám počas dvoch týždňov priletelo neuveriteľné množstvo komentárov, ktoré stáli za to. Niektoré divákov pobavili, iné pohoršili. Ktorý bol podľa vás ten TOP?