Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)

nedeľa, 19. máj 2013 10:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

CHELSEA: Podľa zákulisných správ sa Fernando Torres bude musieť rozlúčiť s modrým dresom FC Chelsea. Napriek jeho gólom v Európskej lige s ním vedenie klubu nepočíta do novej sozóny.

CHELSEA: Ďalšia neuveriteľná fáma sa rožírila medzi anglickými novinármi. Cristiana Ronalda by mohol stiahnúť sám José Mourinho do FC Chelsea.

MANCHESTER CITY: S veľkou pravdepodobnosťou nový tréner Citizens Manuel Pellegrini vyhlásil, že pod jeho vedením budú musieť hráči odhodiť hviezdne maniere a plne sa venovať svojej práci – futbalu.

MANCHESTER CITY: Útočník Edin Džeko podľa všetkého začne novú sezónu mimo anglických trávnikov. O reprezentatna Bosny a Hercegoviny je záujem najmä v talianskej Serii A.

MANCHESTER UNITED:  V súvislosti s odchodom britských futbalových legiend sa nechal Ryan Giggs počuť, že on o odchode zatiaľ neuvažuje. 39-ročný Walesšan pôsobí na Old Trafforde už od roku 1990.

LIVERPOOL: Dnes odohrá Jamie Carragher svoj posledný zápas za Liverpool. O 17:00 privítajú na Anfield Road posledný Queens Park Rangers a preto by to mohla byť pre Angličana víťazná rozlúčka.

LIVRPOOL: Brankár Pepe Reina bude prvou voľbou španielskej Barcelony pri hľadaní nového gólmana, ktorý by mal nahradiť klubovú brankársku legendu Victora Valdésa.

ARSENAL: O útočníka talianskej Fiorentiny Stevana Jovetića sa zaujíma lodnýnsky Arsenal. Čiernohorec by mal do Anglicka prísť ešte toto leto.