Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)

pondelok, 20. máj 2013 09:53 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Kouč José Mourinho sa po prehre vo finále Copa del Rey s Atléticom Madrid vyjadril, že pohár nezískal lepší. K tomu ešte pridal, že toto je jeho najhoršia sezóna v kariére.

REAL MADRIDMALAGA: V Španielsku sú momentálne trénerské prestupy sledovanejšie ako tie hráčske. Najväčšími rybami v prestupovej sieti budú určite José MourinhoManuel Pellegrini.
 
ATLÉTICO MADRID: Po víťazstve v španielskom pohári hráči madridského Atlética odleteli na charitatívny turnaj do Singapuru.
 
MALAGA: Španielsky klub sa po sezóne rozhodol rozpredať svojich najlepších hráčov. Medzi hlavných adeptov na zmenu dresu patrí okrem trénera Manuela Pellegriniho aj záložník Joaquín.
 
SEVILLA: Anglický West Ham United by rád do svojich služieb získal Álvara Negreda zo Sevilly. Madridský rodák však s prestupom do West Hamu asi nebude súhlasiť, hoci prestupu do Anglicka sa nebráni.
 
RAYO VALLECANO: Madridský klub bojuje o účasť v Európskej lige. Pre malý klub by postup do európskeho pohára bol veľký úspech.