Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.5.)

streda, 22. máj 2013 09:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Brazílsky supertalent Neymar sa podľa informácií z jeho klubu FC Santos rozhodol, že by rád prestúpil do katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona.

FC BARCELONA: Stále viac a viac sa v kuloároch pošuškáva o prestupe Davida Villu do anglického Tottenhamu Hotspurs.
 
REAL MADRID: 16. júna sa v kráľovskom veľkoklube uskutočnia prezidentské voľby. Prezidentom klubu je v súčasnosti Florentino Pérez, ktorý opäť kandiduje. Mená jeho oponentov zatiaľ nie sú známe. Je možné, že protikandidát sa ani nenájde.
 
ESPANYOL BARCELONA: 20-ročný obranca Victor Álvarez Delgado podstúpi operáciu srdca. Odchovanca Espanyolu zužujú problémy so srdcom už skoro rok a posledné zápasy odohral pod zvýšeným lekárskym dohľadom.
 
FC SEVILLA: Útočník Álvaro Negredo Sánchez by si rád zahral budúci rok v Lige majstrov. Preto jeho angažovanie anglickým West Hamom neprichádza pre Španiela do úvahy. Rodák z Madridu by sa rád do svojho rodného mesta vratil a obliekol si dres Atlética Madrid.
 
REAL SOCIEDAD: Tréner Philippe Montanier sa definitívne rozhodol nepredĺžiť zmluvu so svojím zamestnávateľom. Francúzsky tréner sa rozhodol pre návrat do vlasti, kde pravdepodobne prevezme Rennes.