Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.)

piatok, 24. máj 2013 09:14 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Kouča José Mourinha by mohol do Chelsea nasledovať aj hviezdny krajan Cristiano Ronaldo. S takouto pomerne odvážnou teóriou prišli niektoré španielske médiá. Je však na uváženie, či by Ronaldo naozaj prestúpil do iného anglického klubu ako je Manchester United.

REAL MADRID: Útočník Gonzalo Higuaín je na odchode z Realu Madrid. Podľa španielskych médií sa už Argentínčan dohodol s Juventusom Turín. Podrobnosti by mali oba kluby zverejniť v blízkej dobe.
 
ATLÉTICO MADRID: Čerstvý víťaz Copa del Rey musí podľa súdneho rozhodnutia vrátiť 10 miliónov eur, ktoré získal v roku 2012 od spoločnosti Digital+. Tieto peniaze vzali predstavitelia madridského klubu napriek tomu, že v tom čase už mali zmluvu so spoločnosťou Mediapro. Práve tejto spoločnosti budú musieť tieto milióny vyplatiť za porušenie zmluvy o televíznych právach.
 
FC BARCELONA: Záložník Thiago Alcântara by sa mohol z FC Barcelona presunúť do Manchestru United. Angličania sa o mladého Španiela začali viac zaujímať a je možné, že 22-ročný odchovanec barcelonskej školy sa presťahuje do Británie.
 
VALENCIA: Klub z Vallencie už nepočíta so službami útočníka Pabla Piattiho. Argentínčan sa v klube vôbec nepresadil, keď odohral 14 zápasov a vsietil iba jeden gól.
 
MÁLAGA: Na uvoľnenú trénerskú stoličku Málagy by mal zasadnúť Gerardo Martino z argentínskeho Newell’s Old Boys.