Main Content

KHL: Slovan vypísal výberové konanie na maskota

piatok, 24. máj 2013 11:05 | Autor: TASR

KHL: Slovan vypísal výberové konanie na maskota
KHL: Slovan vypísal výberové konanie na maskota | zdroj: TASR

Bratislava 24. mája (TASR) - Vedenie hokejového Slovana Bratislava vypísalo výberové konanie na obsadenie pozície animátorov nového maskota klubu v jeho druhej sezóne v Kontinentálnej hokejovej lige.

Ako informuje na svojej klubovej internetovej stránke, od uchádzačov sa očakáva hlavne spoločenská, extrovertná a energická osobnosť, časová flexibilita umožňujúca pracovať počas večerov, nocí a víkendov v prípade potreby, schopnosť prirodzene nadviazať kontakt a komunikovať s deťmi. Ďalej sa vyžaduje schopnosť vyjadrovať sa výhradne prostredníctvom gest a reči tela, schopnosť predvídať, analyzovať a najmä vhodne riešiť prípadné konfliktné situácie, dobré organizačné schopnosti, výborná fyzická kondícia (s predpokladom obliecť si kostým maskota s hmotnosťou cca 7-9 kg a pohybovať sa v ňom počas cca troch hodín nepretržite.

Medzi základné pracovné úlohy, ktoré by vybraní záujemcovia mali zvládať, sú predovšetkým vystupovanie v roli maskota počas domácich zápasov KHL, prípadne iných domácich zápasov, vítanie fanúšikov pred jednotlivými zápasmi a participácia na sprievodných zápasových aktivitách, ako sú súťaže v prestávkach, vyhlasovanie najlepších hráčov zápasu, fototermíny, či tričkomet. Od úspešných uchádzačov na túto pozíciu klub okrem iného očakáva, že dokážu prirodzeným spôsobom nadviazať pozitívny kontakt a interakciu s fanúšikmi a návštevníkmi zápasov v Slovnaft Aréne.