Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)

sobota, 25. máj 2013 11:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Slovenský obranca Martin Škrteľ nie je spokojný so svojou poslednou sezónou na Anfield Road. No napriek tomu neuvažuje o odchode z klubu a verí, že v ďalšej sezóne dostane viac príležitostí.

LIVERPOOL: Anglický klub FC Liverpool má údajne záujem o Iago Aspasa zo španielskej Celta Vigo. Španiel je oporou tímu, keď zatial vsietil jedenásť gólov, čo je na hráča posledného klubu La Ligy veľmi slušná vizitka. Ak Celta Vigo opustí najvyššiu španielsku súťaž, tak sa pravdepodobne Aspas bude sťahovať do Liverpoolu.

MANCHESTER UNITED: David Moyes hneď po svojom príchode na Old Trafford začal robiť menšie čistky v rámci realizačného tímu. Prepustil Mika Phelana, ktorý pôsobil ako asistent sira Alexa Fergusona. Druhým nechceným je Eric Steele, ktorý bol trénerom brankárov. Moyes im za služby slušne poďakoval, ale na tieto pozíce chce dosadiť „svojich“ ľudí.                

MANCHESTER CITYFC CHELSEA: Veľmi prekvapivá správa preletela anglickými médiami. Zlatan Ibrahimovič by údajne mohol prestúpiť do Anglicka. V hre sú Manchester City a FC Chelsea. Ak by sa táto skôr fáma ako správa potvrdila, tak pre Švéda by to bol už ôsmy profesionálny klub. Skvelý futbalista s nepredvídateľnou povahou pôsobil už v týchto kluboch: Malmo FC, Ajax Amsterdam, Juventus Turín, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milano, PSG.

FC CHELSEA: Bývalý tréner Chelsea Rafael Benítez by podľa talianskych médií mal prevziať taliansky klub SSC Neapol, v ktorom pôsobí aj Slovák Marek Hamšík.

MANCHESTER CITY: O útočníka Sergia Agüera z Manchestru City sa už dlhšie zaujíma Real Madrid. No samotný hráč je v Anglicku šťastný a nevidí dôvod na odchod z klubu.

MANCHESTER CITY: Klub rokuje o novom kontrakte so svojím útočným esom Carlosom Tévezom.

TOTTENHAM HOTSPUR:  Anglický reprezentant do 21 rokov a hráč Spurs Andros Townsend je obvinený z nelegálneho stávkovania. Townsend nestávkoval na zápasy, v ktorých hral, ale aj tak je takéto stávkovanie pre Anglickú futbalovú asociáciu neprípustné.