Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)

sobota, 25. máj 2013 11:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRIDFC BARCELONA:  Brazílsky klenot Neymar môže prestúpiť do Európy. Jeho klub FC Santos akceptoval ponuky na jeho prestup. Nejde o nikoho iného ako o španielskych gigantov FC Barcelona a Real Madrid. Väčšiu šancu angažovať Brazílčana majú Katalánčania, hoci Real údajne ponúkol vyššiu prestupovú čiastku.

FC BARCELONA: Útočník Alexis Sánches napriek nie veľmi vydarenej sezóne chce v ďalšej kariére pokračovať na Camp Nou. Čilan je údajne pripravený pobiť sa o lepšiu pozícu v kádri španielského šampióna.

REAL MADRID: O útočníka Sergia Agüera z Manchestru City sa už dlhšie zaujíma Real Madrid. No samotný hráč je v Anglicku šťastný a nevidí dôvod na odchod z klubu.

REAL MADRID: Mesut Özil nie je spokojný so svojím platom. Preto sa s klubom pokúsi dohodnúť na zvýšení svojej ročnej mzdy.

ATLÉTICO MADRID: Brankárska jednotka Thibault Courtois má svalové zranenie. Dĺžka jeho absencie nie je známa.

CELTA VIGO: Anglický klub FC Liverpool má údajne záujem o Iago Aspasa zo španielskej Celta Vigo. Španiel je oporou tímu, keď zatiaľ vsietil jedenásť gólov, čo je na hráča posledného klubu La Ligy veľmi slušná vizitka. Ak Celta Vigo opustí najvyššiu španielsku súťaž, tak sa pravdepodobne Aspas bude sťahovať do Liverpoolu.