Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)

nedeľa, 26. máj 2013 10:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

FC LIVERPOOL: O útočníka FC Liverpool Luisa Suáreza sa zaujímajú oba madridské kluby. Uruguajčan aj je v hľadáčiku Bayernu Mníchov. Bude ešte zaujímavé sledovať ako sa vyvinie situácia ohľadom útočníka z Južnej Ameriky.

MANCHESTER UNITED: Do zapletenej situácie ohľadom prestupu alebo neprestupu Wayne Rooneyho sa zapojil ďalší záujemca – Arsenal Londýn.

MANCHESTER UNITED: Kouč United David Moyes by rád vo svojom tíme uvítal záložníka Marouaneho Fellainiho z Evertonu. O príchode Belgičana na Old Trafford sa rozhodne v najbližšom období.

MANCHESTER CITY: O kanoniera Neapolu Edinsona Cavaniho sa zaujíma Manchester City i Real Madrid. Oba kluby sú ochotné ponúknuť neskutočných 60 miliónov libier za služby uruguajského útočníka. Najbližšie dni ukážu, ktorý klub vyhraje v tomto prestupovom súboji gigantov.

MANCHESTER CITY: Po tom, čo Sergio Agüero odmietol ponuku Realu Madrid sa útočník upísal svojmu doterajšiemu zamestnávateľovi z Manchestru.

CHELSEA: José Mourinho je v prípade príchodu na Stamford Bridge pripravený priviesť z Realu Madrid aj záložníka Luku Modrića. Chorvátsky reprezentant pôsobil len svoju prvú sezónu v Reale. Pred tým hral 5 rokov za anglický Tottenham Hotspur.

CHELSEA: Bývalý tréner Londýnčanov Rafael Benítez sa už údajne dohodol na dvojročnej zmluve so SSC Neapol.

TOTTENHAM HOTSPUR: Vyzerá to tak, že Emmanuel Adebayor sa už s trénerom národného tímu Toga udobril. Francúzsky kouč Didier Six totiž nominoval skúseného útočníka nadchádzajúce zápasy v kvalifikácii na MS 2014.